Cum poți ajuta:

Deveniți voluntari

Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Orice mână de ajutor este mai mult decât binevenită și avem activități variate. Cățeii s-ar bucura să vă vadă fie prin țarcuri la curățenie sau reparații minore, fie la o plimbare sau la o gustare. Dacă aveți timp și dorința de a ajuta, noi avem năsucurile și codițele vesele care să vă întâmpine cu drag.

Contactați-ne!

   

Deveniti sponsori

Momentan avem grijă de 158 de căței în adăpostul nostru, iar asta înseamnă multă mâncare, medicamente și muncă serioasă. Așa că dacă doriți să participați fie doar financiar la îngrijirea lor, fiecare bănuț contează și așa puteți deveni un sponsor. Blănoșii vă vor fi extrem de recunoscători și noi la fel.

Contactați-ne!

Platformele de socializare

Cățeii nimănui au nevoie de cât mai mult ajutor posibil și de cât mai multă expunere pozitivă. Deci, dacă sunteți activi pe Facebook, Instagram sau orice alte platforme online, atunci ar fi grozav dacă ne-ați putea ajuta să promovăm cățeii în căutare de familie. Iar în același timp, educând și sensibilizându-ne semenii privind situația generală a animalelor de pe străzile din România.