Adăpostul Aiderbichl În România

# 161 de câini în grijă momentan
# 318 de câini de toate vârstele salvați(te)
# 2850+ de castrări/sterilizări efectuate în cadrul comunității noastre până acum
# 198 de câini care și-au găsit noi familii

Vă mulțumim pentru ajutor și susținere.

Adăpostul Gut Aiderbichl în imagini

Ce facem noi toată ziua?

Hrănire

Ne hrănim câinii chiar și de 4 ori pe zi, în funcție de nevoile lor nutriționale și dietele pe care le urmează (diete Light, Renal, Hepatic, Gastrointestinal, Hipoalergenic, Junior mini/medium/maxi, Senior, strecurând chiar și gustări delicioase la sfârșitul zilei). Apetitul și cantitatea de hrană consumată îi ajută pe angajații noștri să evalueze zilnic starea de sănătate a cățeilor noștri.Curățenie

O igienă corespunzătoare ne menține animalele fericite și sănătoase. Iar în lupta împotriva paraziților și a bolilor, o bună igienă este indispensbilă. De aceea curățenia generală se efectuează de cel puțin 2 ori pe zi.


Tratamente

Deparazitările interne și externe, vaccinarile, toaleta ghearelor, urechilor și a blănii sunt lucruri de rutină în adăpost. Iar o bună organizare administrativă ne ajută să nu ne încurcăm. În poza de mai sus îl puteți vedea pe Bob în primele lui momente de la intrarea în adăpost, primind prima deparazitare internă.

Socializare

Socializarea corectă stă la baza construirii unei relații bune om-câine. Experiențele pozitive cu oamenii vor duce la creșterea nivelului lor încredere în noi, iar puii, în special, vor fi copleșiți cu iubire și atenție de îndată ce ajung în grija noastră.


Joacă și hârjoneală

Când grupăm câinii în țarcurile de zi cu zi, dar și în țarcul de joacă, ne asigurăm că în fiecare este armonie și niciun câine nu va suferi sau va fi lăsat în urmă. Iar datorită experienței cumulate a echipei noastre aceste lucruri se rezolvă imediat, contribuind la bunăstarea cățeilor noștri.

Mișcare și exercițiu fizic

Tocmai ce am reușit să construim un țarc mare de joacă pentru cățeii noștri unde se pot zbengui în voie și în siguranță. Totodată ei sunt și plimbați în lesă ca să ne asigurăm că fac suficientă mișcare fizică. Iar datorită minunaților noștri voluntari, blănoșii noștri pot petrece mai mult timp în aer liber. Plimbările în lesă sunt perfecte pentru un pic de dresaj de bază.

Programe educaționale

Educația este cheia obținerii unei soluții sustenabile care va rezolva în sfârșit situația câinilor abandonați din România. De aceea încercăm să abordăm lucrurile un pic altfel și într-un mod cât mai pozitiv posibil. Iar evenimentele organizate de noi și cu ajutorul presei reușesc să atragă cât mai multă lume către cauza noastră.


Haideți să ne cunoașteți echipa